Tips Kecantikan

Youth Skincare Shaklee : Testimoni dan review pengguna

Bermula dari Februaru 2018 telah ramai pengguna Youth Skincare Shaklee yang berpuas hati dengan keberkesanannya.

Jom kita lihat apa kata mereka yang telah menggunakan Youth Skincare Shaklee

  1. Testimoni dan review daripada Pn Hasniza,

Sekarang bangun pagi je nak pegang kulit muka dulu. Syok sebab kulit dah jadi sangat lembut dan halus macam kulit baby! byebye kulit kering dan kusam.

Tiap malam sebelum tidur memang takkan skip pakai Youth Advanced Renewal Night Cream. Best giler!

Youth Skincare Shaklee

review daripada Pn Hasniza
  • 2. Testimoni dan review daripada Kak Bib

Mencuci, melembabkan dan menenangkan kulit pada cucian pertama. win! ini yang buat saya jatuh cinta dengan Youth Cleanser bernutrisi premium.

Bersifat anti aging dan skin detox, buatkan kulit saya sihat, lembut dan glowing dari dalam

Ibu anak 6, mana ada masa nak belek-belek muka, nak tukar-tukar skincare. So, Youthlah solusinya

review daripada Kak Bib

3. Testimoni dan review daripada Pn Asiah

Selama ni guna skincare tak pernah nak istiqamah..tapi lepas saya cuba Youth Skincare Shaklee, terus jatuh cinta dan istiqamah pakai full set Youth. Yang paling saya suka advanced renewal night cream sebab bangun pagi jek kulit mukaterasa lembut sangat macam kulit baby.

Youth memang tak mengecewakan!! sangat sangat sangat berbaloi

review daripada Pn Asiah

4. Testimoni dan review daripada Dr Hasifah

Sebelum ni saya sering tukar-tukar skincare. Semuanya sama saja pada saya. Saya tak expect Youth Cleanser any different pun. Tapi lepas guna SEKALI saja cleanser ni , kulit saya jadi glowing lepas sekali cuci.

Saya suka cleanser Youth skincare sebab muka jadi jernih ala-ala suci. Kulit cerah dan pinkish. Kulit bersih dan jerawat tak naik lagi walaupun sekali-sekala

review daripada Dr Hasifah

5. Testimoni dan review daripada Pn Mastura

Kulit berminyak! Pori besar! Parut jerawat! Semua masalah ni menghantui saya dulu. Lepas try cleanser dan toner youth muka saya dah tak berminyak lagi. Sekarang semua ni bukan masalah bagi saya lagi.

review daripada Pn Mastura

6. Testimoni dan review daripada Pn Nadhira

Saya bebas masalah kulit kering! dulu tepi hidung sampai luka, tepi bibir dan pipi pun kering

Sekaranf syok je belai muka sendiri sebab dah takda masalah kulit kering. kulit moist dan lembut.

YOUTH really worth it!

review daripada Pn Nadhira

7. Testimoni dan review daripada Pn Fira

Kulit saya jenis combination skin, senang jadi kusam dan warna kulit tak sekata

Lepas pakai Youth, kulit dah tak kusam dan sentiasa moist. Happy me!

review daripada Pn Fira

8. Testimoni dan review daripada Pn Fadwa

Kulit saya memang sensitif so dari dulu lagi pilihan skincare adalah yang organik. Tapi tak sangka Youth ni sangat hebat!

kulit muka dah kurang blemish, pori mengecil itu paling syok! jerawat pun dah malu-malu nak timbul best gila

review daripada Pn Fadwa

(Visited 50 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *