Dunia Bisnes

Idea nak mulakan bisnes online

Pejam celik dah besar dah si Kameel ni.

Rasa cepat sungguh umur dia dah 3 tahun.

Masa nad serius mulakan bisnes Shaklee ni, umur dia baru menginjak usia 3 bulan.

Ketika umur dia 5 bulan nad berjaya rank up sebagai leader iaitu rank Supervisor. Ramai sid sangat idamkn rank ni.

Selagi belum capai rank Supervisor , bonus 4 angka masih tak dapat di miliki.

Bagi seorang surirumah nilai yang cukup besar tu..di tambah pula dengan untung runcit. Boleh la buat belanja harian.

Tapi sebelum nad terjun dalam bidang bisnes ni, nad dah pun miliki kerja tetap malah dah hidup dengan tenang di kampung sendiri.

Tapi setenang pun hidup di kampung taksama juga kalau terpaksa pjj dengan husband.

Sebelum nad resign nad suka tengok kawan-kawan jual dekat Facebook. Instagram Masa tu memang nad tak aktif.

Nampak best dan mudah ja buat online bisnes.

Nad mula kaji nak jual produk apa. Bisnes pakaian?barangan bayi? Buku kanak2?

Ahh sudah! Banyak sangat piliihan.

Tapi bila fikirkan nad nak pilih produk yang betul-betul bagi manfaat pada pengguna.

Selamat, dah ada uji kaji dan bukan produk yang viral setahun 2 tu.

Nad teruja bila tau company Shaklee dah lama bertapak kt Malaysia. Lebih 30 tahun dah.

Tak mustahil ada ramai seller Shaklee yang sekarang berusia 50 an, 60 an jadikan Shaklee sebagai pencen seumur hidup. Bahkan dah wariskan empayar Shaklee pada anak2 masing2.

Ya. Bisnes Shaklee boleh wariskan pada ank2. Takda la bila ank2 dah besar nak kena struggle cari income pula kan.

Jom ada yang berminat nak buat side income? Boleh join team RYG under nad.

(Visited 12 times, 1 visits today)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *